Begivenheden har allerede fundet sted.

Ord & Musik - BluesChurch med bandet: Bark - Tema: I lyst og nød

Onsdag d. 2. november 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sct. Jørgens Kirke, Kirkebakken, 6200 Aabenraa

Vi glæder os til at invitere jer til Sct. Jørgens kirkes temagudstjeneste: Ord & Musik - en række af temagudstjenester i Sct. Jørgens kirke, hvor vi skal sætte ord på det vi går og tænker på, livets store og små spørgsmål, det gør vi igennem musik, ved tale, ved at snakke sammen og ved at træde forsigtigt ind i kirkens ritualer.

Denne aften arrangerer vi i fællesskab med bandet Bark. ?

En Bark er en videreførelse af skibstypen ”fuldrikker”. Mesanmasten har fået skonnertsejl. Det giver en noget bedre evne for at manøvrere.

Næste udvikling var ”barkentinen”. Her beholder man kun råsejl på den forreste mast og har skonnertsejl på resten.

Det går ud over fremdrift, men nok så vigtigt giver det meget bedre manøvremuligheder og mulighed for at halvere besætningen.

Råsejl er meget mandskabskrævende, da de sættes oppe i masten, skonnertsejl sættes fra dæk. Det gav mulighed for at sejle indenrigs med skonnertsejl og først sætte råsejl på langfart.

Bark er et bluesband, der gerne sætter alle sejl og navigerer lige godt i smult vande som i stormvejr.

Vi formidler gerne vores musik i de indre farvande og på de vilde våger.

Bandet består af:

Claus Holm på guitar og sang,

Bo Bramming på Hammond, harpe og sang,

Henning Rossen på trommer

Ole Barkentin på bas og sang.

Aftenens tema er ordet 'I lyst og nød' - Hvad er det første du tænker når du hører ordet? Vi glæder os til at udfolde hvad vi tænker - Du kan som altid købe en øl i baren, snakke med på temaet og nyde musikken i kirkens smukke rum.

Program for aftenen:

18.30 Dørene og baren åbner