Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Ord & Musik Special edition med mad

Dato
Torsdag d. 6. april 2023, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted
Sct. Jørgens Kirke, Kirkebakken, 6200 Aabenraa

Tilmelding til spisningVi glæder os til at se jer til ORD & MUSIKspecial edition - Sct. Jørgens kirkes temagudstjeneste - en aften i Sct. Jørgens kirke, hvor vi skal sætte ord på det vi går og tænker på, livets store og små spørgsmål, det gør vi igennem musik, ved tale, ved at snakke sammen og ved at træde forsigtigt ind i kirkens ritualer.

Denne aften arrangerer vi i fællesskab med musikeren: LALOU og vi invitere til fællesspisning i kirken. Da det er med mad, skal du tilmelde dig og det koster 125kr. vi begynder kl 18.00 Tilmelding her: https://billetto.dk/e/ord-musi... 

Bag kunstnernavnet Lalou står sanger, sangskriver og pianist Steffie Kristensen, der har bygget sit helt eget musikalske univers op af elementer fra pop, jazz og en snert af verdensmusik. 

Teksterne er ofte små portrætter af marginaliserede eller udfordrede mennesker, og publikum bliver taget nænsomt i hånden og ført ind i et univers af både melankoli og forløsning med en glæde, der smitter. 

Fortællingen bag de enkelte sange, er det bærende element i Lalous performance og hun vægter det højt at spejle følelser og interagere med sit publikum.

Lalous anmelderroste debutalbum Secret Smiles udkom ultimo 2021 og indeholder en perlerække af lækre kompositioner med et fælles gennemgående tema: Stå op for dine drømme, stå ved, hvem du er, og hvad du føler, lev livet. 

Lalou har spillet koncerter i ind- og udland og hvis I booker hende med band,  kan I opleve hende sammen med en håndplukket flok musikere, der bakker hendes klaverspil og sang op med sprøde og raffinerede detaljer.

Det her siger andre om Lalou:

“Lalou formår hver eneste gang at tryllebinde sit publikum med alt det, hun har at give os”

- Hans Henrik Pedersen, Leder af Musikstationen i Ringe

”Med Lalous ærlige og kraftfulde stemme og ikke mindst hendes utrolig varme og smittende udstråling bliver man både rørt og i pokkers godt humør”.

– Pia Blohm, Rytmisk Musikforening ”Giant Steps”- Jazz- og verdensmusik

”Koncerter med både feel-good-factor, nærvær og publikums interaktion”

- Martin Loft, musikanmelder og blogger

“(…) fantastisk sammensætning af de dygtigste musikere og sangmæssig overklasse”.

Daniel Rasmussen, Ådalscenen - Kulturcenter Gislev

”Jeg er vild med den drømmende og positive stemning – livsglæden”

– Musikanmelder: Vancairo, chartbase.dk

Aftenens tema er ordet 'SKYLD' - Hvad er det første du tænker når du hører ordet? en fordømmende religion? De gange du har fucket up? eller noget helt tredje? Vi glæder os til at udfolde hvad vi tænker - Du kan som altid købe en øl i baren, snakke med på temaet og nyde musikken i kirkens smukke rum.

Program for aftenen:18 Ord & Musik begynder 21.00 Tak for i aften