• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 5. oktober 2019, kl. 16:00

Det norsk/danske orkester Synnjadrag præsenterer et højst personligt lydbillede baseret på Susanne Arnesens kompositioner, hvor den gamle norske folkemusik blandes med bla. jazz, reggae, kabaret og blues. Store dele af Susannes sange er arrangeret for kor og til denne koncert vil man kunne opleve Sct. Jørgens kirkes dygtige pigekor synge sange sammen Susanne Arnesen og bandet.

Siden barndommen har sanger og sangskriver Susanne Arnesen skrevet sange som både tekstmæssigt og musikalsk reflekterer over livets mange op- og nedture. I 2006 dannede Susanne bandet Synnjadrag, som blander legen og intimiteten fra jazzen med sangerindens baggrund som visesanger og klassisk uddannet pianist. Tilsammen præsenterer kvartetten et friskt og yderst personligt bud på moderne folkemusik.

Synnjadrag har udgivet fire anmelderroste albums: “Himmelen er fortsatt blå” fra 2006, “En påtatt vår” fra 2007, og “Alltid en ny oktober” fra 2010 samt “Drømmene forsvinner i november” fra 2015. Ved siden af turnévirksomhed i Norge og Danmark har bandet desuden optrådt i radio og TV og fungeret som orkester i en række teateropsætninger skrevet af Susanne Arnesen.

Sct. Jørgens kirkes pigekor

Synnjadrag: Susanne Arnesen (vokal), Morten Pedersen (klaver og kordirigent), Håkon Berre (trommer, percussion, harmonika) Jesper Dyhre Nielsen (bas).

Synnjadrag og Sct. Jørgens Kirkes Pigekor
Sct. Jørgens Kirke