Begivenheden har allerede fundet sted.

Kirkehøjskolen: Afbud fra Hein Heinsen - læs om ændring af foredraget

Dato Lørdag d. 28. september 2019, kl. 10:00
Sted Havsteenstuen, Sct. Jørgens Kirke
Organist Mogens Damm og sognepræst Jens Kvist

Lørdag den 28. september kl. 10.00 skulle billedhugger og professor Hein Heinsen have holdt foredrag om treenigheden. Han har imidlertid meldt afbud. I stedet har organist Mogens Damm givet tilsagn om at fortælle om nogle af Jens Rosendals sange, som vi dels skal synge sammen, dels høre som solosang af Mogens Damm. Endvidere vil sognepræst Jens Kvist fortælle om modsætningen mellem sange af Blicher og Ingemann, Grundtvig og Oehlenschläger, Grundtvig og Johs. V. Jensen. Her vil der også være rig lejlighed til fællessang. Mødet finder sted i Sct. Jørgens Kirkes tilbygning, Kirkebakken 21, 6200 Aabenraa.
Tilmelding, som er nødvendig, foretages senest torsdagen før til Jens Kvist, jkv@km.dk eller på telefon 24 43 03 46 / 74 62 49 16 bedst mellem kl. 11.00 og 12.30.

Ophavsret: