Lørdag d. 9. november 2019, kl. 10:00

Nu bliver det også muligt at gå ind fra gaden og blive døbt i Aabenraa.
Hvad skal man så gøre for at blive døbt ved Drop-in dåb?

Bare mød op. Du behøver ikke tilmelde dig.
Medbring gyldig legitimation med foto, fx kørekort eller pas. Hvis du er under 18 år, skal du have mor eller far med (HUSK: Du skal have fuldmagt fra begge forældre, så deltager kun den ene skal du have fuldmagt med fra den anden). Du kan selv tage et par i familien eller venskabskredsen med som vidner ellers stiller vi vidner til rådighed på stedet.

Der vil være musik og rolig stemning i kirkerummet, en af kirkens præster tager imod dig, taler med dig om dit ønske om dåb og hjælper dig igennem hele begivenheden og inden du går fra kirken får du en dåbsgave som kan hjælpe dig med at folde dåbens betydning ud, fx en salmebog, Bibelen eller en genfortælling af Bibelen.

Har du spørgsmål så kontakt gerne sognepræst Jørgen Jørgensen på tlf. 40421942 eller provst Kirsten Sønderby tlf. 29160551.

Jørgen Jørgensen, Kirsten Sønderby og Anke Krauskopf
Sct. Nicolai Kirke