Begivenheden har allerede fundet sted.

Torvedagskoncert

Lørdag d. 17. juli 2021, kl. 11:00
Sct. Nicolai Kirke, Kirkeplads, 6200 Aabenraa
Randi Bukholm, orgel

Det bliver også et tillykke til den nye organist Randi Bukholm som fra juli er ansat i Øster Løgum og Aabenraa Sogn.

Randi Bukholm startede med at spille orgel som 12-åring i Halden i Norge. Randi Bukholm blev i 2020 færdig med sin bachelorgrad i orgel og kirkemusik i Norge. Det sidste år har hun været tilknyttet en kandidatuddannelse ved Universitetet i Göteborg. Men nu er Randi Bukholm kommet til Danmark og skal fuldføre den sidste del ved Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Denne formiddag vil hun præsentere os for noget af den musik hun har beskæftiget sig med det sidste år.

Ved koncerten d. 17. juli spilles værker af bl.a. Diederich Buxtehude, Nicolas de Grigny og Arvo Pärt.