Sct. Jørgens Kirkes Pigekor

Velkommen til Sct. Jørgens Kirkes Pigekor vi er et kor på 15-20 piger der dirigeres af kirkens organist Uffe Fløng, vi er i alderen 12-19 år, og kommer fra Aabenraa og omegn.  

Hver torsdag mødes vi til korprøve i Sct. Jørgens Kirke, og her er øver vi selvfølgelig musikken til om søndagen, men vi udvikle også vores sangglæde, musikalitet og samarbejde.

Har du lyst til at synge sammen med os, så kontakt vores organist Uffe Fløng, på uff@km.dk

 

Korets vigtigste opgave er at medvirke ved  gudstjeneste i Sct. Jørgens kirke hver søndag. Derudover synger koret koncerter både lokalt, og rundt om i landet. Derigennem styrkes det sociale sammenhold, og korets kvalitet bliver højnet til gavn for det daglige arbejde.

Vigtigt for koret er det at bevare den danske salme-, sang- og musiktradition for med denne som basis at gå på opdagelse i mange andre musikalske former.  

Koret har rejst mange gange, og har desuden lavet flere af DR’s TV-udsendelser ”Før søndagen”. Koret har sammen med sognepræst, Annette Vinter Hedensted også medvirket ved fire TV-gudstjener i DR-kirken.  

Korforskole

Korforskolen er for piger i alderen 4.-6. klasse , og det kræver ingen forkundskaber at blive optaget i forskolen. Her udvikles pigernes musikalske talent, og de lærer at bruge stemmen, læse noder og indgå i et musikalsk fællesskab. Koret er et selvstændigt kor, som også synger koncerter og medvirker ved enkelte gudstjenester i løbet af året. Efter ca. 2 år i forskolen er det naturligt at søge optagelse i ”det store” kor.  

Koret holder optagelsesprøve i starten af skoleåret.

Ønsker du:

- at tilmelde dig til optagelsesprøve…
- at booke en koncert med koret…
- yderligere information…  
…er du velkommen til at kontakte korleder:
Uffe Fløng
Tlf.: 28 14 28 05 eller 21 30 20 35
E-mail: uff@km.dk 

Alle er velkomne til at søge, både til koret og til forskolen.

CD Udgivelser:

2011: "A ceremony of Carols"

2001: "Nu blomstertiden kommer"

1999: "Vesper med Antifoner af Hildegard von Bingen"

1993: "Jeg tror, der er skønnest i Danmark"